
Spor Haberleri — Fenerbahçeli Kadınlar Derneği, Batman'daki Borsa İstanbul İlkokulu ve Ortaokulu'nda çocuklar, öğretmenler ve annelerle bir araya geldi.
Gerçekleştirilen ziyarette dernek, çocuklara spor malzemeleri, Fenerium ürünleri ve okuma kitapları hediye ederek onların mutluluğuna ortak oldu.
Fenerbahçeli Kadınlar Derneği Başkanı Gülsüm Temelli Özel, AA'ya yaptığı açıklamada ziyaretlere devam ettiklerini söyleyerek, "Fenerbahçeli kadınlar olarak Fenerbahçeli kadınlar ve çocukların Fenerbahçe'ye bağlılığının artması için Batman'da bir araya geldik. Iğdır ile ziyaretlerimize devam ediyoruz. Çeşitli hediyeler çocuklara teslim edildi. Amacımız yeni kurulan bir dernek olarak Fenerbahçe adının geçtiği her yerde kadınların varlığını çoğaltmak, aktif katılımını sağlamak ve Fenerbahçe sevgisini her yerde duyurmak. İyi ki Fenerbahçeliyiz." ifadelerini kullandı.




