Kayseri Haberleri
Can Radyo Dinle
Künye
İletişim
Yayın İlkelerimiz
Canlı para
Gündem
Kayseri
Ekonomi
Politika
Spor
Yerel Haberler
Son Depremler
Sağlık
Dünya
Kültür-Sanat
Eğitim
Bilim ve Teknoloji
Nöbetçi Eczaneler
Ara
Bugün
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar
Ana Sayfa
Arama Sonuçları
konu
konu Haberler - Canlı Gaste
"konu" Arama Sonuçları
İran basını: İslamabad'daki görüşmelerde Hürmüz Boğazı konusunda ciddi anlaşmazlık var. ABD tarafının aşırı talepleri nedeniyle sürecin ilerlemesi engellendi
Tarihçi ve hattat Şahin Uçar, TYB İstanbul Şubesinin konuğu oldu:
Bakan Göktaş, Aile ve Sağlık Çalıştayı'nın kapanışında konuştu:
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, Edirne'de konuştu:
CHP Genel Başkanı Özel, Nevşehir'de konuştu:
Bakan Tekin, Ufuktaki Yeni Türkiye İstanbul Buluşmaları programında konuştu:
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Uluslararası Ekonomi Zirvesi'nde konuştu: (2)
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Hilal'in Işığında Karma Sanat Sergisi programında konuştu:
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Uluslararası Ekonomi Zirvesi'nde konuştu: (1)
DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Parti Meclisi toplantısında konuştu:
Türk uzmanlar, Kırgız girişimcilere iş planı hazırlama ve e-ticaret konusunda eğitim verdi
Göztepe, Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek
Fatih Karagümrük, Süper Lig'de yarın Konyaspor'a konuk olacak
Kocaelispor, Süper Lig'de yarın Galatasaray'a konuk olacak
A Milli Kadın Hentbol Takımı, yarın Danimarka'ya konuk olacak
Lider Galatasaray, Süper Lig'de Kocaelispor'u konuk edecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Sakarya'da konuştu:
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Kayseri'de strateji toplantısında konuştu:
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kahramanmaraş İl Tanıtım Günleri'nde konuştu:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ICAPP Kadın Kolu heyetini kabulünde konuştu:
CHP Grup Başkanvekili Günaydın, Zonguldak'ta konuştu:
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Van'da açılış töreninde konuştu:
Başbakan Selam: Lübnan'ı ve güneyindeki halkı koruyacak bir ateşkes konusunda kararlıyız
Bakan Işıkhan, Mardin Deneyim Paylaşımı Prestij Etkinliğinde konuştu:
CNN: Trump ve Netanyahu arasında Lübnan'da ateşkes konusunda gergin bir görüşme yaşandı
Bakan Uraloğlu, Antalya'da Altınkale Farklı Seviyeli Kavşağının açılışında konuştu:
Çorum'da Yüzyılın Konut Projesinin kura çekimi yapıldı
Bakan Kurum, Çorum'da Yüzyılın Konut Projesi kura çekiminde konuştu:
KDP lideri Barzani: Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık konuları eş zamanlı olarak çözülmeli
Bakan Göktaş, Türkiye-Senegal İş ve Yatırım Forumu'nda konuştu:
Fransa, Hürmüz Boğazı'nda gemilere refakat edilmesi konusunda planlama çalışmaları olduğunu bildirdi
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya'da Altınkale Farklı Seviyeli Kavşağının açılışında konuştu:
TCMB alım satıma konu olmayan döviz kurları / 10 Nisan 2026
Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, Şanlıurfa'da konuştu:
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Gaziantep'te konuştu:
Almanya'da konut inşaat maliyetleri enflasyonu geride bıraktı
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Uluslararası Ekonomi Zirvesinde konuştu: (1)
Bakan Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom İş Ortakları Toplantısında konuştu:
Zara'da Kanserde erken teşhis ve kanserden korunma konulu konferans düzenlendi
Bakan Bolat, görüşmeleri 10 yıldır süren ve Türk tır şoförlerinin Suudi Arabistan'a ve Körfez ülkelerine ulaşmalarına imkan sağlayan transit vize konusunun çözüldüğünü söyledi
Tecrübe Haliç'tenin konuğu Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi Başkanı Dağlıoğlu oldu
Trabzonspor, Alanyaspor'a konuk olacak
Denizli'deki petshop denetimlerinde 14 papağan ile 150 su kaplumbağasına el konuldu
Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın Zecorner Kayserispor'a konuk olacak
AA'ya konuşan Lübnanlı yetkili: İsrail ile gelecek hafta ABD'de yapılacak görüşmeler müzakere değil hazırlık
Gençlerbirliği, Süper Lig'de yarın Başakşehir'e konuk olacak
KKTC Başbakanı Üstel, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile ortak basın toplantısında konuştu:
Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani, Dışişleri Bakanı Fidan ile ortak basın toplantısında konuştu:
Bakan Uraloğlu, Ankara Trabzon Günleri Açılış Programı'nda konuştu:
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Tatlıoğlu, Mavi Vatan-2026 Tatbikatı'nda konuştu:
Dışişleri Bakanı Fidan, Suriyeli mevkidaşı Şeybani ile ortak basın toplantısında konuştu: (1)
Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Polat, TSYD Adana Şubesi ziyaretinde konuştu:
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Birinci Meclis Vefa Ziyareti programında konuştu:
NATO Genel Sekreteri Rutte, Trump'ın İran savaşı konusundaki hayal kırıklığını anladığını söyledi:
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Birinci Meclis Vefa Ziyaretinde konuştu:
TCMB alım satıma konu olmayan döviz kurları / 9 Nisan 2026
NATO'nun Ankara Zamanı: Dayanıklı Bir İttifak İçin Stratejik Konumlanma konferansı düzenlendi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Üniversite-Savunma Sanayii Güç Birliği Töreni'nde konuştu:
Ticaret Bakanı Bolat Brüksel'de yuvarlak masa toplantısında konuştu:
İstanbul'daki 11. Avrasya Yükseköğretim Zirvesinde UNESCO Kürsü Başkanları konuştu
YÖK Başkanı Özvar, İzmir'de konuştu:
İletişim Başkanı Duran, NATO'nun Ankara Zamanı: Dayanıklı Bir İttifak İçin Stratejik Konumlanma konferansında konuştu:
Bakan Güler, NATO'nun Ankara Zamanı: Dayanıklı Bir İttifak İçin Stratejik Konumlanma konferansında konuştu: (2)
NATO'nun Ankara Zamanı: Dayanıklı Bir İttifak İçin Stratejik Konumlanma Konferansı düzenlendi
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye kapsamında yapılacak yasal düzenlemeler konusunda sorumluluğun siyasi partilerin Meclis gruplarında olduğunu belirtti
TBMM Başkanı Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye kapsamında yapılacak yasal düzenlemeler konusunda sorumluluğun siyasi partilerin Meclis gruplarında olduğunu belirtti
Antalyaspor, Süper Lig'de yarın Beşiktaş'a konuk olacak
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Göktaş, Roman Tarihi ve Kültürü Programında konuştu:
İtalya Başbakan Yardımcısı Salvini, yakında Rusya ile işbirlikleri hakkında konuşmayı umuyor
Bakan Göktaş, Suça Sürüklenen Çocuklar Çalıştayında konuştu:
Çin: Pakistan ve Afganistan, çatışmayı sonlandırmak için kapsamlı çözümü tartışma konusunda anlaştı
TCMB alım satıma konu olmayan döviz kurları / 8 Nisan 2026
Yeniden Refah Partili Bekin, Orta Doğu'da artık barışın konuşulmasını istediklerini söyledi
Trump: İran ile gümrük vergileri ve yaptırımların hafifletilmesi konusunda görüşüyoruz
ABD Başkanı Trump: “İran ile gümrük vergileri ve yaptırımların hafifletilmesi konusunda görüşüyoruz ve görüşmeye devam edeceğiz. 15 maddenin çoğu üzerinde zaten anlaşmaya varıldı”
ABD Başkanı Trump: “İran ile gümrük vergileri ve yaptırımların hafifletilmesi konusunda görüşüyoruz ve görüşmeye devam edeceğiz. 15 maddenin çoğu üzerinde zaten anlaşmaya varıldı”
Dervişoğlu, İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu:
Bakan Tekin, Özel Eğitim Destek Eğitim Platformunun tanıtım programında konuştu:
AA'ya konuşan Lübnanlı yetkili: Cumhurbaşkanı Avn, ateşkese Lübnan'ın dahil edilmesi için temaslar yürütüyor
Dubai'de konut satışlarındaki düşüş yüzde 30'u aştı
Samsunspor, Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor'a konuk olacak
WSJ: ABD, Katar'daki askeri üste mahsur kalan Afgan vatandaşlarına yeni konum arayışında
Bakanlar Çiftçi ve Göktaş, Sosyal Risk Haritaları Saha Çalışmaları konulu çevrimiçi toplantıya katıldı
DSÖ, İran'daki Buşehr Nükleer Enerji Santrali yakınında askeri faaliyetlerin riskleri konusunda uyardı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ROKETSAN Üretim Tesisleri Açılışı ve Temel Atma Töreni'nde konuştu: (1)
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Gaziantep'te konuştu:
Özel, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (2)
Bakan Güler, ROKETSAN Üretim Tesisleri Açılışı ve Temel Atma Töreni'nde konuştu:
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yelkenci, Gaziantep'te konuştu:
İsrailli gazeteci, Trump'ın İran'daki pilot konusundaki açıklamalarının ardından paylaşımını sildi
Ticaret Bakanı Bolat, Türkiye-Suriye İş ve Yatırım Forumunda konuştu:
Özel, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu: (1)
1
10
11
12
13
14
15
16
17
18
93
Ana Sayfa