İletişim Başkanı Duran’dan İstanbul ve Antalya’da sağanaktan olumsuz etkilenenlere geçmiş olsun mesajı

İstanbul Haber — Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, İstanbul ve Antalya’da sağanaktan olumsuz etkilenen vatandaşlar için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

İletişim Başkanı Duran’dan İstanbul ve Antalya’da sağanaktan olumsuz etkilenenlere geçmiş olsun mesajı
İletişim Başkanı Duran’dan İstanbul ve Antalya’da sağanaktan olumsuz etkilenenlere geçmiş olsun mesajı

İstanbul Haberleri — Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, İstanbul ve Antalya'da sağanaktan olumsuz etkilenen vatandaşlar için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Duran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'da ve Antalya'da etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen sel ve su baskınlarından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz, ilgili tüm kurum ve birimleriyle vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması ve yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için sahadaki çalışmalarını koordinasyon içinde sürdürmektedir. Vatandaşlarımızın yetkili kurumlarımızın uyarılarını dikkate almaları, sel ve su baskını riskine karşı tedbirli davranmaları büyük önem taşımaktadır. Rabb'im milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin."

  • Muhabir: FIRAT TAŞDEMİR
  • Yayınlayan: DUYGU ÖZKÜMÜŞ
  • Düzenleyen: SERDAR AÇIL