İstanbul’da Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bazı yollar kapatıldı

İstanbul Haber — İstanbul’da Cumhuriyet Bayramı’nın 103. yıl dönümü kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı.

İstanbul’da Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bazı yollar kapatıldı
İstanbul’da Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bazı yollar kapatıldı [Fotoğraf: Anadolu Ajansı]

İstanbul Haberleri — İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Adnan Menderes Bulvarı'nda (Vatan Caddesi) gerçekleştirilecek kutlama töreni ve tören geçişi dolayısıyla sabah saatlerinden itibaren kapatılan cadde ve yollarda, polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

Sürücüler, program bitimine kadar İstanbul Valiliği tarafından belirtilen alternatif güzergahları kullanmaya başladı.

Bu kapsamda, Vatan Caddesi çift yönlü trafiğe kapatıldı, D-100 kara yolunun kuzey ve güney istikametlerinden, 10. Yıl, Oğuzhan, Ordu, Sofular, Halıcılar, Akdeniz, Akşemsettin caddelerinden, Edirnekapı'dan, Hal Yolu'nun güney istikametinden, Atatürk Bulvarı ve Keçeci Meydan Sokak'tan Vatan Caddesi'ne giriş olmayacak.

Tatlıpınar, Kaleboyu ve Sulukule caddelerinden de Vatan Caddesi'ne katılım olmayacak. Adnan Menderes Bulvarı'na çıkan tüm cadde ve sokaklar da trafiğe kapatıldı.

Sürücüler, alternatif güzergah olarak Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, D-100 kara yolu ve O-3 Hal Yolu'nu kullanabilecek.

  • Muhabir: SELAMİ KÜÇÜKOĞLU
  • Yayınlayan: VOLKAN KAŞİK
  • Editör: AYFER YILDIZ