Avn ile Bahreyn Kralı telefonda bölgeyi görüştü

Dünya Haber — Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn, Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife ile telefon görüşmesinde ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeleri değerlendirdi.

Avn ile Bahreyn Kralı telefonda bölgeyi görüştü
Avn ile Bahreyn Kralı telefonda bölgeyi görüştü

Dünya Haberleri — Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn, Bahreyn Kralı Hamed bin İsa Al Halife ile telefonda yaptığı görüşmede ikili ilişkileri ve bölgesel gelişmeleri ele aldı.

Lübnan Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Avn, Al Halife ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede bölgedeki genel durum ve son gelişmelerin yanı sıra ikili ilişkiler ele alındı.

Avn, Bahreyn'in Lübnan'a büyükelçi atamasını ve iki ülke arasındaki hava ulaşımının yeniden başlatılmasını temenni etti.

Bahreyn Kralı Al Halife de iki ülke arasındaki ilişkilerin derinliğini vurgulayarak, ülkesinin Lübnan'ın ve halkının yanında olduğunu dile getirdi.

  • Muhabir: ETHEM EMRE ÖZCAN
  • Yayınlayan: İSMAİL FİDAN
  • Editör: D. SERDAR YAYLA