
Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu, Mardin’de "İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı" açtı.

Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu, Mardin'de "İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı" açtı. Merkez Artuklu ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen fuarda, hükümlü ve tutuklular tarafından hazırlanan ürünler sergileniyor. Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Hanay (sağ 2), fuardaki stantları gezerek yetkililerden ürünler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu, Mardin'de "İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı" açtı. Merkez Artuklu ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen fuarda, hükümlü ve tutuklular tarafından hazırlanan ürünler sergileniyor.

Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu, Mardin'de "İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı" açtı. Merkez Artuklu ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen fuarda, hükümlü ve tutuklular tarafından hazırlanan ürünler sergileniyor. Fuarı gezen Mehmet Çatal, açıklamada bulundu.

Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu, Mardin'de "İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı" açtı. Merkez Artuklu ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen fuarda, hükümlü ve tutuklular tarafından hazırlanan ürünler sergileniyor. Fuarı gezen ziyaretçiler, stantlardaki ürünleri inceleyerek alışveriş yaptı.

Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu, Mardin'de "İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı" açtı. Merkez Artuklu ilçesindeki 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen fuarda, hükümlü ve tutuklular tarafından hazırlanan ürünler sergileniyor. Fuarı gezen Aşiyan Çelik, açıklamada bulundu.




