SANKON’dan Ocak 2027’de Türkiye-Arap gayrimenkul zirvesi

Ekonomi Haber — SANKON Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yılmaz, Ocak 2027’de Türkiye ile Arap ülkeleri arasında inşaat ve gayrimenkul sektörlerini kapsayan geniş katılımlı bir ekonomik işbirliği zirvesi düzenleneceğini açıkladı.

SANKON’dan Ocak 2027’de Türkiye-Arap gayrimenkul zirvesi
SANKON’dan Ocak 2027’de Türkiye-Arap gayrimenkul zirvesi

Ekonomi Haberleri — Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası İnşaat Emlak ve Gayrimenkul Federasyonu Genel Başkanı Mücahit Yılmaz, Ocak 2027'de Türkiye ve Arap ülkeleri arasında inşaat, emlak ve gayrimenkul sektörlerini kapsayan geniş katılımlı bir ekonomik işbirliği zirvesi düzenleyeceklerini bildirdi.

SANKON'dan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye ile Arap ülkeleri arasında ekonomik ilişkileri güçlendirecek büyük bir organizasyonun hayata geçirileceği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yılmaz, Ocak 2027'de Türkiye ve Arap ülkeleri arasında inşaat, emlak ve gayrimenkul sektörlerini kapsayan geniş katılımlı bir ekonomik işbirliği zirvesi düzenleyeceklerini kaydetti.

Yılmaz, etkinlikle sektör temsilcileri ve yatırımcıların bir araya gelerek ticaret ve yatırım hacminin artırılmasının hedeflendiğine işaret ederek, şu değerlendirmede bulundu:

"Türkiye ve Arap dünyasından çok sayıda iş insanı, yatırımcı, emlak inşaat ve gayrimenkul şirket temsilcilerinin bir araya gelmesi planlanıyor. SANKON'un destek ve katkılarıyla gerçekleştirilecek bu organizasyon, inşaat emlak ve gayrimenkul sektöründe yeni ortaklıklar, stratejik yatırımlar ve uluslararası işbirlikleri için önemli bir platform oluşturacak."

  • Muhabir: AYŞE BÖCÜOĞLU BODUR
  • Yayınlayan: TUNCAY BEKAR
  • Düzenleyen: ERDAL ÇELİKEL
  • Editör: AYFER YILDIZ