Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu, AA'nın Yılın Kareleri oylamasına katıldı

TAKİP ET

Tokat (AA) - gözünden 2025'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı Yılın Kareleri oylamasına katıldı.

Tokat Haberleri (AA) - gözünden 2025'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı Yılın Kareleri oylamasına katıldı.

Başkan Yazıcıoğlu, Lifebox, AJet ve Roketsan sponsorluğunda düzenlenen yarışmada AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin 2025 yılında Türkiye ile dünya gündeminde yankı bulan toplam 6 kategorideki 112 fotoğrafı inceledi.

Gazze: Açlık kategorisinde Ali Jadallah'ın Gazze'de açlıkla mücadele eden Filistinlilere yemek dağıtıldı fotoğrafını seçen Yazıcıoğlu, Portre kategorisinde Ömer Taha Çetin'in Buzda heykel, Haber kategorisinde Muhammed Abdullah Kurtar'ın Her yerde isimli karelerini tercih etti.

Yazıcıoğlu, Spor kategorisinde Esra Bilgin'in Alperen, Doğal Yaşam ve Çevre kategorisinde Murat Şengül'ün Ateş kasırgası, Günlük Hayat kategorisinde İsa Terli'nin Dolunay sefası başlıklı fotoğraflarını oyladı.

Fotoğrafları çekenleri tebrik eden Yazıcıoğlu, Her fotoğrafın arkasında büyük emekler var. Emeği geçen tüm Anadolu Ajansı ailesine teşekkür ediyorum. Uzun yıllardır Anadolu Ajansının düzenlediği 'Yılın Kareleri' oylamasını takip ediyorum. dedi.

- Oylama

AA'nın 2012 yılından bu yana düzenlediği yarışmada, bu yıl Haber, Doğal Yaşam ve Çevre, Spor ve Günlük Hayat olmak üzere 4 ana kategorinin yanı sıra Gazze: Açlık ve Portre başlıklı 2 özel kategori de yer alıyor.

Türkçe ve İngilizce alt yazıyla dünya genelinde yapılan oylamaya katılanlar, istedikleri sayıda fotoğrafa oy verebiliyor. Oylama yilinkareleri.aa.com.tr internet sitesinden 31 Ocak Cumartesi saat 17.00'ye kadar devam edecek.

AA'nın "Yılın Kareleri" oylaması Tokat